top1f.jpg
top1a.jpg
top1d.jpg
top1b.jpg
top1e.jpg
top1g.jpg
top1c.jpg
top1h.jpg
top2h.jpg
top2b.jpg
top2g.jpg
top2f.jpg
top2c.jpg
top2e.jpg
top2a.jpg
top2d.jpg
top3f.jpg
top3g.jpg
top3b.jpg
top3c.jpg
top3d.jpg
top3h.jpg
top3e.jpg
top3a.jpg

SJ Gruppens historie og firmaprofil

Arne Nielsen byggede sin første container i 1971 som medarbejder i et andet firma. I 1974 begyndte han for sig selv og det blev starten på Sydfyns Jernvarefabrik ApS. Kunderne fandt han ”den hårde vej” ved at pløje telefonbøger igennem og ringe til alle relevante vognmænd, landmænd, kommuner og andre med transportbehov eller affaldshåndtering.

 

Salget gik langsomt i starten, men efterhånden kom der ordrer ind fra kunder i hele landet. Selv i Cairo har Arne fundet vej til en kunde, og aftalen kom i hus dengang ved at faxe frem og tilbage fra det lokale telefonhus.

 

Firmaet har siden skiftet navn til SJ Gruppen ApS. Hovedparten af produktionen er stadig containere, men derudover kommer underleverandørarbejde, opbevaringsskabe, portaltraktorer, vindmølledele og mange andre produkter. Kundekredsen er entreprenører, kommuner, landmænd, maskinhandlere og vognmænd i hele Danmark og Færøerne.

 

Alt er dansk produceret. I to store sammenbyggede haller i udkanten af Faaborg på Sydvestfyn bliver containerne og de store metalkonstruktioner helt op til 50 meters længde produceret på ordre og specialfremstillet efter mål og behov. Alle råmaterialer ligger under tag indtil brug, og alt bliver forarbejdet på egen moderne maskinpark. På virksomhedens eget malerværksted bliver den sidste finish klaret.

 

SJ Gruppen ApS er en daglig arbejdsplads for 15 rutinerede og kompetente medarbejdere. Uden dem ville det ikke være muligt at levere de mange produkter til rette tid og ofte specialbygget efter kundernes ønsker.

 

I dag er det sønnen Thomas Nielsen, der ejer firmaet. Thomas har været med til at svejse containere fra han var 8 år og er klar til at løfte arven. Iderigdommen og lysten til at glæde kunderne ligger i blodet.

 

Uanset høj- eller lavkonjunktur har SJ Gruppen ApS styret igennem markedet med sorte tal på bundlinjen. Derfor kan kunderne også i fremtiden forvente høj leveringssikkerhed, kvalitet og service.

 

SJ Container     SJ Gruppen

Download vores brochurer

SJ GRUPPEN ApS · Mørkebjergvej 1 · 5600 Faaborg · Tlf. 63 61 40 50 · Fax 63 61 40 52 · post@sj-container.dk · www.sjgruppenaps.dk